Lajme flash

Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Integrimi në Bashkimin Europian
Integrimi në Bashkimin Europian

Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(...)

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë

Programi ynë qeverisës për politikën e jashtme synon të rritë cilësinë dhe të(...)

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit(...)

Zhvillimi Ekonomik

Do të ndërtojmë me urgjencë “profilin” apo “portretin” e ekonomisë shqiptare të dy(...)

Zhvillimi Ekonomik

Video

Foto

Memorandum Shqipëri-Kosovë në fushën e planifikimit hapësinor

Memorandum Shqipëri-Kosovë në fushën e planifikimit hapësinor

Shqipëri-Kosovë, nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi në fushën e Planifikimit Hapësinor Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Eglantina Gjermeni, nënshkroi në Prishtinë, Memorandumin e Mirëkuptimit 5-vjeçar me Ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Kosovës, Dardan Gashi. Ky memorandum, synon forcimin e bashkëpunimit mes vendeve, përmes shkëmbimit të(...)
Shih foto galeri