Deklarata Mjedisore

DM VSM PDZRK Vjosë Nartë

DM Agjencia Kombëtare e Ujësjellës Kanalizime

DM AKPT Plani i Integruar Ndërsektorial i Bregdetit

DM AKPT Plani i Integruar Ndërsektorial i Zonës Ekonomike Tiranë-Durrës

DM AKPT Plani i Përgjithshëm Kombëtar

DM Bashkia Belsh

DM Bashkia Berat C2.2a/4

DM Bashkia Berat

DM Bashkia Cërrik

DM Bashkia Dibër

DM Bashkia Divjakë

DM Bashkia Durrës

DM Bashkia Elbasan

DM Bashkia Fier

DM Bashkia Gjirokastër

DM Bashkia Gramsh

DM Bashkia Himarë

DM Bashkia Kavajë

DM Bashkia Këlcyrë

DM Bashkia Klos

DM Bashkia Konispol

DM Bashkia Korçë

DM Bashkia Krujë

DM Bashkia Kuçovë

DM Bashkia Kukës

DM Bashkia Kurbin

DM Bashkia Lezhë

DM Bashkia Librazhd

DM Bashkia Lushnje

DM Bashkia Malësi e Madhe

DM Bashkia Mat

DM Bashkia Mirditë

DM Bashkia Përmet

DM Bashkia Përrenjas

DM Bashkia Pogradëc

DM Bashkia Polican

DM Bashkia Pukë

DM Bashkia Rrogozhinë

DM Bashkia Sarandë

DM Bashkia Shijak

DM Bashkia Shkodër

DM Bashkia Skrapar

DM Bashkia Tiranë

DM Bashkia Tropojë

DM Bashkia Ura Vajgurore

DM Bashkia Vau i Dejës

DM Bashkia Vlorë

DM Bashkia Vorë

DM Himarë Plani Bashkiak i Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta

DM Peqin Plani Bashkiak i Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta

DM Pogradeci Plani Bashkiak i Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta

DM Rrogozhinë Plani Bashkiak i Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta

DM Ministria e Energjitikës dhe Infrastrukturës Strategjia për Sektorin e Energjisë 2018-2030

DM Ministria e Energjitikës dhe Infrastrukturës Master Plani i Gazit

DM Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës

DM Plani Sektorial Kombëtar të Turizmit për Alpeve të Shqipërisë

DM PVQGJ Bashkia Tiranë