Postuar më: 03/07/2020

Njoftim mbi aplikimet për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi !

Njoftim!

Njoftohen të gjithë subjektet që disponojnë strukturë akomoduese/shërbimi dhe dëshirojnë të aplikojnë për marrjen në përdorim të hapësirës së plazhit për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi, se për shkak të konstatimit në vazhdimësi të problemeve teknike të sistemit online, aplikimet do të vijojnë të jenë të hapura nga dita e hënë datë 06.07.2020 deri ditën e premte datë 10.07.2020.

Rikujtojmë edhe njëherë se për këtë shërbim mund të aplikohet online në faqen e-albania me përshkrimin “Aplikim për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi”, linku

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13881.

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin!