Postuar më: 05/07/2021

Njoftim për aplikimet për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi !

Njoftim!

Njoftohen të gjithë subjektet që disponojnë strukturë akomoduese/shërbimi dhe dëshirojnë të aplikojnë për marrjen në përdorim të hapësirës së plazhit për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi, se aplikimet janë përseri të hapura nga data 05.07.2021 deri më datën 09.07.2021

Kujtojmë se për këtë shërbim mund të aplikohet online në faqen e-albania me përshkrimin “Aplikim për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi”, linku

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13881

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin!