Postuar më: 03/11/2020

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit njofton se ministri Blendi Klosi, rezultoi pozitiv pas testimit për COVID 19 !

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit njofton se ministri Blendi Klosi, rezultoi pozitiv pas testimit për COVID 19. Ministri ka nisur trajtimin dhe karantinimin sipas protokollit respektiv. Është sërish rasti të ripërsërisim rëndësinë e respektimit të të gjitha masave të përcaktuara nga ekspertët, për parandalimin e përhapjes së pandemisë.