Zëvendësministrat

Almira Xhembulla

Zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit

Ornela Çuçi

Zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit

Ornela Çuçi

Vilma Bello

Zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit